Podcast 21: 2019 Kehanetleri

Bundan yaklaşık bir yıl önce Yalansavar olarak ünlü medyumların 2018 için yaptıkları kehanetleri incelemiş, ve Yalansavar ekibi olarak astrolog/medyumların kullandıklar kehanet tekniklerini uygulayarak bizler de 2019 yılı için bazı kehanetlerde bulunmuştuk. Aradan bir yıl geçti ve hem medyatik astrologların hem de 2019 yılı için yaptıkları kehanetleri değerlendirme vakti geldi. Bu bölümde yapılan kehanetlerin ne kadarının tuttuğunu inceliyor, medyatik astrologların performansı ile Yalansavar ekibinin kehanet yapma performansını karşılaştırıyor, ve 2020 yılı için gene kehanetlerde bulunuyoruz.

Sizler de #Benim2020Kehanetim hashtagini kullanarak 2020 yılına ait kehanetlerinizi bir sonraki yıl irdelenmek üzere bizlere iletebilirsiniz.

Sevgili okur ve takipçimiz Necdet Yücel’e kişisel blogunda bizim 2019 kehanetlerimizi detaylı iredeleyip yayınladığı için tekrar teşekkür ederiz!

Yayın akışı:

  • Yalansavar 2019 için yaptığı kehanetleri ne kadar tutturdu (spoiler: %100)
  • Ünlü astrologların 2019 yılına ait kehanet performansları
  • Yalansavar okurlarının yaptığı 2019 kehanetleri. (Twitter: #Benim2019Kehanetim)
  • Yalansavar ekibi 2020 kehanetleri

Bölümde bahsedilen kaynaklar/röportajlar ve ilgili bağlantılar:

Katılımcılar:

      • Işıl Arıcan
      • Serdar Başeğmez
      • Tevfik Uyar

Yalansavar podcastinin bu bölümünü dinlemek için şu yöntemlerden birisini kullanabilirsiniz:

About isil_arican

Yalansavar'ın kurucusu, San Fransisco'da yaşayan bir Tıp Doktoru. Stanford Üniversitesi Çocuk Hastanesi'nde Klinik Bilgi İşlem Direktörü. Bay Area Skeptics Yönetim Kurulu Üyesi. Boş zamanlarında sözde bilimle savaşıyor, Yalansavar'a ve Trepanasyon'a yazıyor, TED çevirileri yapıyor, kedi seviyor, evde bira kaynatıyor, bir de bu aralar The Witcher oynuyor.

6 Yanıt to “Podcast 21: 2019 Kehanetleri”

  1. 2020 de “Işınlanma” bulunamayacaktır.

    Beğen

  2. E postama yeni yazılar gelise memnun olurum🤗

    Beğen

  3. YellowSPIRIT 09 Şubat 2020 09:42

    Merhabalar …, Ben sizin sitenizini hayatımda 2 ci kezdir inceliyorum. Ilki bundan 8 sene önceydi.O zamanlar New age saçmalıklarından tutun da, suyun hafızasına kadar.Büyü ve her türlü pseudescicence ye inanıyordum. O zamanlar açıkçası sizi egoist , cahil birisi gibi anlamıştım ama şimdi yani 6 sene sonra gerçek cahilin kendim olduğuna üzülüyor hem de seviniyorum.Yinede önümde rahat yaşaya bileceğim en az 50 yılım var.Tüm bu algı duvarlarımi yikmamda en az sizinde payınız var.Çok teşekkürler gerçekten ve lütfen yolunuza devam edin. Ve son olarak bunu okuyan diğer sayın okuyucu, inandığın şeylere şüphe et , çünkü eğer ki gerçeği arıyor isen, şüphe etmelisin.Gerekirse bu siteye bile şüphe et!

    Beğen

    • isil_arican 20 Şubat 2020 22:29

      Ne güzel bir yorum,çok teşekkürler.
      Elbette tüm okurlarımız bizim söylediğim şeyleri de teyit etmeli, zaten o yüzden her yazı altında kaynak veriyoruz.

      Beğen

  4. Çağdaş BAŞARAN 17 Şubat 2020 18:10

    2019 sonu gibi dinleme fırsatım olmuş tu, diğerleri gibi bu da çok hoşuma gitmişti. İmkanlarınız dahilinde devamını bekleriz desek ayıp mı olur?

    Beğen

Trackbacks/Pingbacks

  1. KOMPLO TEORİLERİ : Koronavirüs Kehanetleri – Stratejik Güvenlik - 27 Kasım 2020

    […] Sonuçta, bu tip asılsız iddiaları ortaya sürüp şarlatanlıktan para kazanan bir insan için 2020 yılında bir salgın olacak iddiası gayet sıradan bir iddia. Her yıl bir salgın olacağı kehanetinde bulunursanız günün birinde elbette haklı çıkarsınız. Bizim okurlarımız bile eğlence niteliğinde kehanetlerde bulunurken bundan daha iyi tutturuyorlar… […]

    Beğen