Yalansavar'ın kurucusu, San Fransisco'da yaşayan bir Tıp Doktoru. Stanford Üniversitesi Çocuk Hastanesi'nde Klinik Bilgi İşlem Direktörü. Bay Area Skeptics Yönetim Kurulu Üyesi. Boş zamanlarında sözde bilimle savaşıyor, Yalansavar'a ve Trepanasyon'a yazıyor, TED çevirileri yapıyor, kedi seviyor, evde bira kaynatıyor, bir de bu aralar The Witcher oynuyor.

3 Yanıt to “Vitamin-C”

  1. Selim İmamoğlu Cevapla 11 Mart 2013 21:47

    Eskiden köy efsaneleri vardı, “kocakarı ilacı”, “hurafe”, “safsata” gibi sıfatlarla yerle yeksan oldular. Aktarlarda hala yaşayanları var ama gerçek eczacılar ağır basmak üzere…
    Şimdi ise şehir efsaneleri tek tek yıkılıyor, ama en acı vereni ıspanakla ilgili olanı idi. Kardeşime küçükken ıspanağın içinden neden demir çıkmadığını molekülleri kavratarak anlatmaya çalışmıştım. Şimdi o da yıkıldı, C vitamini de…İnanacağımız birşeyler lazım, bilimciler, yetişin!

    Beğen

  2. Selim Bey,
    yorumunuzu C vitamini yazisinin altina degil de yazi icine gomulu olan resmin altina yazmissiniz. Tasimaya calistim ama mumkun gorunmuyor. Rica etsem bu mesaji oraya da yazip buradakini silebilir misiniz?

    Tesekkurler

    Beğen

Yorum bırakın